Ibu Anna Jobling Luah Perasaan, Kecewa Dengan Manusia Tamak

Ibu Anna Jobling Luah Perasaan, Kecewa Dengan Manusia Tamak

Ibu kepada aktres popular, Anna Jobling sekali lagi mencuri perhatian apabila dia dilihat seolah-olah meluahkan perasaannya pada ketika ini.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik di ruangan Instagram Story (IGS), Ariz Arop berkata, dia sudah banyak memendam luka akibat perbuatan manusia yang tamak dan tidak berhati perut.

“Hati aku sudah terlalu banyak luka. Sampai tak ada ruang untuk merasa sakit.

“Ditikam manusia-manusia yang tamak dan tak berhati perut yang seolah-olah anda semua tak ada mak.

“Apa perasaan anda bila mak anda diperlakukan sebegini? Allah maha adil,” katanya.

Terdahulu, kontoversi melibatkan hubungan Anna dan ibunya mengejutkan ramai pihak apabila aktres itu didakwa mendapatkan perintah injunksi terhadap Ariz dan hanya membenarkannya berjumpa dalam jarak 100 meter.

Tidak habis disitu, Ariz mendakwa Anna melayannya seperti ‘anjing kurap’.

ARTIKEL BERKAITAN:Isu Sengketa Dengan Ibu, Kak KM Pertahan Anna Jobling – “Dia Sangat Jujur & Seorang Budak Yang Baik”

ARTIKEL BERKAITAN:[VIDEO] Reda Tak Dapat Sambut Ulang Tahun Anak, Ibu Sifatkan Anna Jobling Anugerah Terindah – “Saya Gembira & Bangga Dengan Dia”

ARTIKEL BERKAITAN:“Terima Kasih Kerana Melahirkan & Membesarkan, Adik Doakan Mama Sentiasa Diberkati”- Anna Jobling

ARTIKEL BERKAITAN:Ibu Titip Ucapan Hari Lahir Buat Anna Jobling – “Happy Birthday Anak”

ARTIKEL BERKAITAN:Ibu Anna Jobling Dakwa Wujud Campur Tangan Pihak Ketiga Dalam Proses Injunksi

ARTIKEL BERKAITAN:“Lupa Anak Saya Pelakon” – Ibu Anna Jobling Tampil Pertahankan Diri

ARTIKEL BERKAITAN:Peguam Anna Jobling Dedah Kronologi Dakwaan Ibu ‘Dikunci’ Dalam Kereta

ARTIKEL BERKAITAN:Ibu Dakwa Anna Jobling Hanya Benar Jumpa Dalam Jarak 100 Meter – “Dia Hantar Injunksi Sebab Tak Tahan Kena Puk*l, Saya Hanya Mahu Mengajar Anak”

ARTIKEL BERKAITAN:Sanggup Bergadai Demi Anak, Ibu Anna Jobling Rasa Terhina Dakwa Dilayan Seperti ‘Anjing Kurap’?

ARTIKEL BERKAITAN:Hantaran Di Balai Polis Cetus Persoalan… Ibu & Anna Jobling Bergaduh, Terima Perintah Injunksi?

Scroll to Top