Bakal bernikah? Jari Neelofa dah berinai pekat, ibu pula sibuk masak kenduri

source_img
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Selagi Neelofa tidak mengumumkan tarikh pernikahannya, ada sahaja spekulasi yang menjadi sorotan media berhubung hari bahagia pengacara dan usahawan popular tersebut menjadi bualan warganet di media sosial.

Kali ini, video di IG story milik selebriti itu telah menjadi perhatian kerana memperlihatkan jarinya yang sudah berinai ketika menunjukkan produk keluaran syarikatnya.

Hal tersebut memperkuatkan lagi dakwaan bahawa dia akan bernikah pada Sabtu seperti yang didakwa oleh netizen sejak beberapa hari kebelakangan ini. Majlisnya juga akan berlangsung di sebuah hotel terkemuka di Kuala Lumpur secara tertutup.

Selain daripada jarinya yang sudah berinai, ibunya, Noor Kartini turut dilihat sibuk di dapur apabila berkongsi video di IG story sedang memasak makanan dalam kuantiti yang banyak dengan memberi hint akan membuat kenduri pada malam nanti.

Pastinya perkongsian-perkongsian tersebut membuatkan para peminat Neelofa tidak sabar menanti detik bahagia usahawan terbabit dengan pendakwah muda, PU Riz yang difahamkan akan berlangsung dalam masa terdekat.

Sebelum ini, ada khabar angin memaklumkan bahawa Neelofa dan PU Riz akan bernikah pada hari Jumaat atau pun Sabtu dalam majlis tertutup. Manakala majlis meraikan pasangan tersebut akan berlangsung di The St. Regis Kuala Lumpur.

Neelofa juga sempat memohon doa agar segala urusannya dipermudahkan dan berharap semuanya berjalan dengan lancar.

Sumber: Neelofa, Noor Kartini