Bekas isteri Shuk Sahar dituduh penyondol, netizen gesa beri penjelasan

Bekas isteri Shuk Sahar dituduh penyondol, netizen gesa beri penjelasan

Bekas isteri Shuk Sahar dituduh penyondol selepas satu akaun Instagram memuat naik beberapa pendedahan bahawa dia telah menganggu rumah tangga orang lain.

Menerusi hantaran yang di peroleh dari satu akaun Instagram dikenali sebagai jannalis4_, dia memberitahu yang Rossa Sera atau nama sebenarnya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah telah bercinta dengan suami orang.

Beri jaminan tak berhubung lagi tapi kantoi masih contact

Ujar hantaran tersebut, Sera sebelum ini telah memberi jaminan untuk tidak lagi berhubung dengan lelaki terbabit ketika bertemu dengan isterinya, namun mereka masih lagi berjumpa.

Artikel lain: “Cukup sampai di sini…”- Isu kemelut rumah tangga, Rossa Sera tak mungkin terima Shuk kembali

Bekas isteri Shuk Sahar dituduh penyondol, Instagram kena serbu netizen

Susulan daripada tularnya tuduhan berkenaan, media sosial Sera telah dihujani komen daripada netizen yang mahukan kepastian berhubung dakwaan berkenaan.

Mereka telah meninggalkan komen di posting terakhir Sera dengan meminta ibu tunggal itu memberi penjelasan berhubung pendedahan tersebut.

Bekas isteri Shuk Sahar dituduh penyondol -“Biar betul sis?”

Hadir dari Facebook

Bekas isteri Shuk Sahar dituduh penyondol

Betul ke kacau rumah tangga orang?

Setakat ini, Sera masih lagi belum membuat sebarang penjelasan berkenaan kontroversi tersebut. Hantaran-hantaran menuduhnya sebagai seorang ‘penyondol’ juga sudah di padam dan akaun tersebut telah dikunci.

Fara Salleh nafi ‘dalang’ fake account

Isteri kepada Shuk Sahar, Fara Salleh pula menafikan bahawa menjadi dalang kepada kontroversi terbabit dan memadam perkongsian tersebut beberapa minit selepas dimuat naik.

Walau bagaimanapun, dia dilihat mengikuti akaun jannalis4_ di Instagram.

Bekas isteri Shuk Sahar dituduh penyondol

Pernah kongsi momen seperti sedang bertunang

Terdahulu, Rossa Sera dipercayai sudah melangsungkan pertunangan dengan seorang jejaka apabila berkongsi beberapa gambar duduk diatas pelamin kecil.

Dia memaklumkan momen tersebut bukan gimik dan akan mengakhiri zaman janda pada tahun ini.

Sumber: Instagram rossa sera