Kena Tahan Rupanya, Patutlah Dia Tiada Selama Ini

Kena Tahan Rupanya, Patutlah Dia Tiada Selama Ini

Sejak Selasa lalu, hangat diperkatakan diperkatakan mengenai laporan media mengenai seorang pelawak terkenal dikatakan ditahan di Jeddah kerana dipercayai memiliki dadah jenis ganja.

Susulan laporan itu menjawab persoalan ‘kehilangan’nya dalam beberapa persembahan kumpulan lawak popular yang dianggotainya.

Difahamkan, kumpulan itu baru saja bergabung kembali dan aktif mengadakan persembahan di pelbagai lokasi di seluruh negara.

Peminat mula menyedari persembahan kumpulan lawak ini ‘tidak cukup korum’ sejak pertengahan November ketika mengadakan persembahan di Sabah.

Namun, peminat hanya menyangkakan dia tidak sihat atau ada komitmen lain.

Sementara itu, memetik Harian Metro, cubaan mereka untuk mendapatkan komen anggota kumpulan terbabit tidak berjaya apabila panggilan telefon dan mesej WhatsApp tidak dijawab.

SUMBER: Harian Metro


Scroll to Top