Ibu kepada Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza mahu mengambil tindakan undang-undang terhadap pemilik akaun TikTok yang didakwanya telah menyebarkan fitnah dajjal.
Menerusi hantaran di Instagram Story, Hafiza meminta individu terbabit memadam hantaran jika tidak mahu disaman.

Dalam screenshot yang dimuat naik, Hafiza sebagai nenek didakwa cuba merampas salah seorang cucu daripada menantunya, Bella Astillah.

Namun, perkara itu dinafikan Hafiza dan dia membuka peluang kepada individu terbabit untuk menjelaskan sumber kepada fitnah yang disebar.
Terdahulu, pada prosiding perceraian di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan pada 13 Jun lalu, Aliff Aziz bersetuju untuk memberikan hak penjagaan penuh anak kepada bekas isteri, Bella Astillah.




