QUEBEC, May 10, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — LeddarTech®, sebuah syarikat perisian automotif yang menyediakan gabungan sensor dan persepsi tahap rendah yang inovatif dan teknologi perisian ADAS dan AD yang berskala dan fleksibel sambil memberikan prestasi tinggi, hari ini mengumumkan penyertaannya sebagai Penaja Perak di EcoMotion Week 2023 di Tel Aviv, Israel.

Syarikat itu yang diketuai oleh pakar teknikalnya yang berpangkalan di Israel, akan memperagakan teknologi pemenang anugerahnya di petaknya dan menawarkan peluang kepada perwakilan untuk merasai pengalaman itu secara langsung di jalan raya di LeddarCar mereka. Di samping itu, CTO LeddarTech akan mempengerusikan panel pada acara itu.

Lawati pameran teknologi LeddarTech yang menampilkan LeddarVision™, penyelesaian gabungan sensor dan persepsi tahap rendah perkakasan-agnostik berprestasi tinggi, kos rendah dan boleh skala untuk aplikasi ADAS dan AD industri automotif dan luar jalan. Saksikan prestasi tinggi perisian pada pelbagai peringkat autonomi dalam pelbagai senario, seperti keadaan cuaca yang melampau, melalui papan pemuka demonstrasi pemenang anugerah mereka.

Temukan

LeddarVision Front-View (LVF) keluarga produk perisian automotif LeddarVision Front-View (LVF) menangani cabaran yang dihadapi semasa membangunkan aplikasi ADAS Tahap 2/2+, seperti menyelesaikan isu keselamatan dan mencari perisian gabungan dan persepsi boleh skala yang menawarkan prestasi tinggi pada kos yang rendah. Kedua-dua produk yang berbeza ini adalah timbunan perisian gabungan dan persepsi tahap rendah yang komprehensif yang menggabungkan modaliti penderia secara optimum bagi aplikasi ADAS Tahap 2/2+ yang mencapai penarafan NCAP 2025/GSR 2022 5 bintang.

LeddarVision Front (Peringkat Kemasukan) (LVF-E): Produk ini menolak sampul prestasi, berpotensi menggandakan julat berkesan penderia dan membolehkan penyelesaian dikendalikan dengan hanya tiga penderia.

LeddarVision Front (High-End) (LVF-H): Dengan konfigurasi penderia dilanjutkan kepada 1V5R berasaskan satu kamera 120 darjah 3 megapiksel dan lima radar, timbunan LVF-H memanjangkan sokongan persepsi kepada aplikasi bantuan lebuh raya, termasuk kawalan pergerakan adaptif 160 km/j, jarak 200 meter dan penukaran lorong separa automatik.

LeddarVision Surround (LVS-2+) dengan cekap memanjangkan konfigurasi sensor 1VxR keluarga produk pandangan depan LVF kepada konfigurasi 5V5R, meningkatkan sokongan kepada aplikasi bantuan kesesakan lalu lintas (TJA) dan bantuan lebuh raya (HWA). Produk ini turut membolehkan aplikasi seperti pertukaran lorong automatik, memotong dan kawalan pergerakan adaptif (ACC) julat kelajuan lanjutan.

Memandu bersama: LeddarCar live – Delegasi yang mewakili pembekal Automotif Tahap 1-2 dan OEM dijemput untuk menempah demonstrasi atas jalan bagi teknologi perisian gabungan dan persepsi tahap rendah LeddarTech, LeddarVision.

Sertai: Pierre Olivier, CTO LeddarTech, akan mempengerusikan panel bertajuk “Kenderaan Autonomi 360: Kes Penggunaan.”

Pra-atur perjumpaan untuk mendapatkan demonstrasi produk atau untuk merasai LeddarCar secara langsung.

Perihal EcoMotion

EcoMotion adalah sebuah komuniti mobiliti pintar yang dinamik dan berkembang yang terdiri daripada lebih 650 pemula dan 15,000 ahli komuniti. EcoMotion adalah usaha sama Institut Inovasi Israel (NGO) bersama Kementerian Pengangkutan dan Keselamatan Jalan Raya Israel dan Kementerian Ekonomi dan Industri.

Perihal LeddarTech

LeddarTech, sebuah syarikat perisian global yang diasaskan pada tahun 2007, membangunkan dan menyediakan penyelesaian perisian persepsi komprehensif yang membolehkan penggunaan aplikasi ADAS dan pemanduan autonomi. Perisian gred automotif LeddarTech menggunakan AI termaju dan algoritma penglihatan komputer untuk menjana model 3D persekitaran yang tepat, membolehkan pembuatan keputusan yang lebih baik dan navigasi yang lebih selamat. Teknologi berprestasi tinggi, berskala, kos efektif ini tersedia untuk OEM dan pembekal Tahap 1-2 untuk melaksanakan penyelesaian ADAS bagi kenderaan automotif dan luar jalan raya dengan cekap.

LeddarTech bertanggungjawab untuk beberapa inovasi penderiaan jauh, dengan lebih daripada 150 paten diberikan atau digunakan untuk meningkatkan keupayaan ADAS dan AD. Kesedaran yang lebih baik di sekeliling kenderaan adalah penting dalam menjadikan mobiliti global lebih selamat, lebih cekap, mampan dan mampu milik: inilah yang mendorong usaha LeddarTech untuk menjadi penyelesaian perisian gabungan sensor dan persepsi yang paling banyak diterima pakai.

Maklumat tambahan tentang LeddarTech boleh diakses di www.leddartech.com dan di LinkedIn, Twitter, Facebook dan YouTube.

Maklumat Hubungan:
Daniel Aitken, Naib Presiden, Pemasaran Global, Komunikasi dan Hubungan Pelabur, LeddarTech Inc.
Tel.: + 1-418-653-9000 samb. 232 daniel.aitken@leddartech.com

Hubungi perhubungan pelabur dan tapak:InvestorRelations@leddartech.com
https://investors.leddartech.com/

Leddar, LeddarTech, LeddarVision, LeddarSP, VAYADrive, VayaVision dan logo yang berkaitan ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar bagi LeddarTech Inc. dan anak syarikatnya. Semua jenama lain, nama produk dan tanda adalah atau mungkin menjadi tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar yang digunakan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan pemilik masing-masing.