MILWAUKEE, June 07, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) —  WHR Group, Inc. (WHR), peneraju dalam industri penempatan semula pekerja global, hari ini mengumumkan bahawa syarikat itu akan mula beroperasi di bawah nama baharu dan akan dikenali sebagai WHR Global (WHR). Perubahan nama ini mencerminkan cara WHR berkembang daripada menjadi sebuah syarikat pengurusan penempatan semula AS kepada jenama mobiliti global, dengan pejabat di Singapura dan Switzerland juga. Pengembangan global WHR adalah penting untuk memenuhi keperluan pelanggannya yang semakin meningkat untuk perkhidmatan penempatan semula global di seluruh dunia.

Pejabat Switzerland menyokong klien dan penerima pindahan mereka di Eropah, Timur Tengah dan Afrika manakala pejabat Singapura menyokong rantau Asia Pasifik. Pejabat ini menyediakan pelbagai perkhidmatan yang merangkumi perkhidmatan pratugasan, peralihan, pada tugasan dan penghantaran balik kepada penerima pindahan ekspatriat berbilang bahasa. Kakitangan luar negara membawa pelbagai bahasa asing termasuk Perancis, Jerman, Sepanyol, Jepun, Malayalam, Lithuania, Rusia, Bahasa, Melayu dan Mandarin. Berserta ibu pejabat A.S. di Milwaukee, Wis., WHR membantu beberapa organisasi global terbesar di dunia dan telah memindahkan semula ratusan ribu pekerja ke lebih daripada 120 negara di seluruh dunia. WHR pakar dalam menyediakan setiap ekspatriat dengan pasukan penempatan semula yang khusus, perkhidmatan sarung tangan putih dan ketersediaan 24/7 untuk keseluruhan perjalanan penempatan semula mereka.

Ketua Pegawai Eksekutif, WHR Roger Thrun, percaya ia adalah obsesi pelanggan yang telah membantu WHR menjadi begitu berjaya. “Kami sentiasa memastikan pelanggan dan penerima pindahan mereka didahulukan. Kami percaya bahawa bekerja untuk kepentingan terbaik pelanggan kami memberi faedah yang besar,” kata Thrun. “Objektif nombor satu kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan terbaik yang akan diterima oleh pelanggan kami dan pekerja mereka. Kepakaran kami adalah untuk menjadikan pekerja lebih gembira dan lebih produktif melalui masa yang sangat tertekan dalam kehidupan mereka dengan menyediakan perkhidmatan penempatan semula yang unggul.”

Penjenamaan semula nama ini tidak mengubah pemilikan WHR sejak penubuhannya pada tahun 1994. Sebagai sebuah organisasi bebas, WHR tidak mempunyai gabungan atau perkongsian dengan organisasi lain yang membolehkan WHR bertindak sebagai fidusiari kepada pelanggannya. Ini memastikan hanya rakan kongsi rantaian bekalan berkualiti paling tinggi digunakan.

Perihal WHR Global
WHR Global (WHR) adalah sebuah syarikat pengurusan penempatan semula global yang dimiliki secara persendirian dan dipacu oleh klien yang dibezakan oleh penghantaran perkhidmatan terbaik dalam kelasnya dan teknologi proprietari yang canggih. WHR mempunyai pejabat di Milwaukee, Wis., Switzerland dan Singapura. Dengan kadar pengekalan pelanggan sebanyak 100% sejak dekad yang lalu, WHR terus menempatkan dirinya sebagai peneraju yang dipercayai dalam penempatan semula pekerja global. WHR hidup dengan visi dan semangatnya untuk Advancing Lives Forward® (Memajukan Lives Forward) dan Making the Complex Simple (Menjadikan Kompleks Mudah). Untuk mengetahui lebih lanjut tentang WHR, lawati http://www.whrg.com, atau ikuti di LinkedInTwitter dan Facebook.

Hubungan Media: Mindy Stroiman, Penulis Korporat
Mindy.Stroiman@whrg.com
262.523.7510