SAN JOSE, Calif. dan SAN FRANCISCO, June 06, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) dan Genesys®, peneraju awan global dalam pengaturan pengalaman pelanggan, telah mengembangkan perkongsian mereka untuk membantu perniagaan menyampaikan pengalaman pelanggan yang mudah dengan membina integrasi mereka antara Zoom Phone dan Genesys ​​Cloud CX™. Bersama-sama, tawaran itu menyediakan organisasi dengan pusat hubungan awan yang mudah dikonfigurasikan dan kaya dengan ciri serta penyelesaian komunikasi bersatu yang membolehkan pasukan bekerjasama dengan lebih baik untuk menyelesaikan keperluan pelanggan.

Perkongsian syarikat yang diperluaskan termasuk hubungan pergi ke pasaran apabila Genesys akan membolehkan saluran langsung dan tidak langsung globalnya untuk menyampaikan gabungan Zoom Phone serta penyelesaian Genesys Cloud CX.

InflowCX, penyedia perkhidmatan perundingan dan profesional untuk pusat hubungan, pengalaman pelanggan dan penyelesaian komunikasi bersatu, menyaksikan peningkatan potensi untuk organisasi menggunakan Zoom dan Genesys sebagai sebahagian daripada transformasi UCaaS dan CCaaS mereka.

Syarikat itu baru-baru ini membantu dua organisasi, penyedia penjagaan kesihatan pediatrik dan syarikat insurans kereta, melaksanakan tawaran bersepadu daripada Zoom dan Genesys. Matlamat kedua-dua organisasi ialah untuk memudahkan pekerja menyampaikan maklumat antara pengguna pusat hubungan dan bidang perniagaan yang lain supaya pelanggan dan pesakit dapat dilayan dengan lebih lancar, sama ada mereka memanggil melalui telefon, berinteraksi melalui saluran digital atau hadir ke pejabat.

Ketua Pegawai Hasil InflowCX, Mike Dolloff berkata, “Hari ini, perniagaan tidak mahu menghadapi aliran kerja yang lapuk dan mengecewakan hanya untuk mengalihkan interaksi pelanggan antara susunan teknologi. Dengan bekerjasama, Zoom dan Genesys sedang menyelesaikan halangan besar bagi kebanyakan pelanggan kami, merapatkan komunikasi merentasi seluruh organisasi dan meningkatkan pengalaman pekerja dan pelanggan. Di seluruh industri dan tanpa mengira saiz syarikat, kami sentiasa mendengar daripada perniagaan bahawa kehadiran dan ketersediaan direktori antara Zoom Phone dan Genesys Cloud adalah penting untuk memperkasakan pekerja untuk membawa pelanggan kepada sumber yang betul dalam masa nyata.”

“Dengan memperdalami penjajaran daripada perkongsian kami dengan Genesys, kami akan mempercepatkan pengenalan Zoom Phone ke dalam pangkalan pelanggan Genesys Cloud CX yang teguh, memberikan perniagaan tersebut penyelesaian telefon awan moden sebagai sebahagian daripada platform yang lancar dan bersatu untuk meningkatkan kerjasama pekerja dan mencipta pengalaman pelanggan yang lebih kukuh dan bermakna,” kata Ryan Azus, Ketua Pegawai Hasil, Zoom. “Penyelesaian telefon inovatif Zoom sejajar dengan keupayaan pengaturan pengalaman Genesys dan matlamat untuk mengubah cara syarikat berhubung dengan pelanggan dan pekerja mereka. Kami teruja untuk menggabungkan integrasi yang diperkukuh ini ke dalam ekosistem rakan kongsi terbuka kami untuk menyediakan fleksibiliti dan keupayaan kepada perniagaan untuk mengoptimumkan pusat hubungan awan dan penyelesaian komunikasi mereka.”

“Meningkatkan permintaan pasaran untuk gabungan komunikasi bersatu dan penyelesaian pusat hubungan ialah pengiktirafan daripada perniagaan yang akhirnya setiap pekerja melayani pelanggan, sama ada bersemuka dengan pelanggan atau tidak,” kata ML Maco, Ketua Pegawai Hasil, Genesys. “Itulah sebabnya bersama Zoom, kami mengurangkan halangan untuk perniagaan dan membolehkan ekosistem kami membantu pelanggan bersama menghubungkan perusahaan dengan lebih baik dan melebihi jangkaan pengguna dalam dunia digital yang berubah-ubah.”

Untuk mengetahui lebih lanjut, sertai Genesys Xperience 2022 minggu ini untuk mendengar Ketua Pegawai Produk Zoom, Oded Gal, dan Pegawai Strategi Genesys, Peter Graf, membincangkan cara syarikat bekerjasama untuk membantu perniagaan memperoleh kepercayaan pelanggan dan pekerja dalam sesi yang dikendalikan oleh pempengaruh CX, Blair Pleasant, Presiden & Penganalisis Utama COMMfusion. Sesi bersama Zoom dan Genesys diadakan pada hari kedua Xperience dari 5:30-6 pagi ET; 1:30-2 petang ET pada 9 Jun dan atas permintaan selepas acara tersebut. Daftar sekarang.

Perihal Zoom
Zoom adalah untuk anda. Kami membantu anda mengekspresikan idea, berhubung dengan orang lain dan membina ke arah masa hadapan yang hanya dihadkan oleh imaginasi anda. Platform komunikasi lancar kami ialah satu-satunya yang bermula dengan video sebagai asasnya sejak itu kami turut menetapkan standard untuk inovasi. Itulah sebabnya kami merupakan pilihan yang intuitif, boleh skala dan selamat untuk perusahaan besar, perniagaan kecil dan individu yang seumpamanya. Diasaskan pada tahun 2011, Zoom didagangkan secara terbuka (NASDAQ:ZM) dan beribu pejabat di San Jose, California. Lawati zoom.com dan ikuti @zoom.

Perihal Genesys
Setiap tahun, Genesys mengatur lebih daripada 70 bilion pengalaman pelanggan yang luar biasa untuk organisasi di lebih 100 buah negara. Melalui kuasa teknologi awan, digital dan AI kami, organisasi boleh merealisasikan visi kami, Experience as a ServiceSM untuk pengalaman pelanggan yang empatetik pada skala. Dengan Genesys, organisasi mempunyai kuasa untuk menyampaikan pengalaman diperibadikan yang proaktif, ramalan dan hiper untuk mengeratkan hubungan pelanggan mereka merentasi setiap detik pemasaran, jualan dan perkhidmatan pada mana-mana saluran, sambil turut meningkatkan produktiviti dan penglibatan pekerja. Dengan mengubah teknologi pejabat belakang kepada enjin halaju nilai moden, Genesys membolehkan keintiman sebenar pada skala untuk memupuk kepercayaan dan kesetiaan pelanggan. Visit www.genesys.com.

©2021 Genesys. Hak cipta terpelihara. Genesys, logo Genesys, Genesys Cloud CX, Genesys Multicloud CX, Genesys DX dan Experience as a Service ialah tanda dagangan, tanda perkhidmatan dan/atau tanda dagangan berdaftar bagi Genesys. Semua nama dan logo syarikat lain mungkin merupakan tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan syarikat masing-masing.

Perhubungan Akhbar Zoom
Bridget Moriarty
Rakan Kongsi Pakar PA
press@zoom.us

Genesys
Rachel Faulkner Perez
Pengarah Kanan, Komunikasi Luar
Rachel.FaulknerPerez@genesys.com
+1 317 403 1781