Aeril Zafrel pilih jalan selamat, enggan ulas isu poligami

Aeril Zafrel pilih jalan selamat, enggan ulas isu poligami

Tidak dapat dinafikan, berita mengenai perkahwinan di antara pengarah sensasi, Syamsul Yusof dan Ira Kazar menjadi topik hangat dalam kalangan netizen sehingga mencetuskan pelbagai reaksi ramai di media sosial.

Mana tidaknya, ramai yang tidak menyangka Syamsul sanggup menduakan isterinya iaitu pelakon Puteri Sarah sehingga melangsungkan perkahwinan telah mengundang kemarahan ramai.

Pun begitu, baru-baru ini, netizen meminta agar pelakon terkenal, Aeril Zafrel untuk mengulas isu poligami yang sedang menjadi topik panas pada ketika ini.

@ummusyafrawa

♬ NO COMMENT 50 RINGGIT SADJA – It’s fifty.💋💅🏻✨

“Bab poligami ikut Nabi, bab jaga hati isteri , jaga nafkah tak nak ikut sunnah. Komen?” tanya salah seorang pengikutnya.

Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen adalah pelakon yang berusia 34 tahun itu memilih jalan selamat untuk tidak memberi apa-apa penjelasan berkaitan isu tersebut.

Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen menganggap suami kepada aktres, Wawa Zainal, tidak berani memberi sebarang jawapan kerana bimbang dimarahi isterinya.

Bukan itu sahaja, ramai yang terhibur dengan reaksi yang diberikan oleh Aeril yang hanya sekadar menyanyikan sebuah lagu yang menjadi trend pada ketika ini.

Sumber: TikTok @ummusyafrawa