Dilantik jadi duta, rambut isteri Haqiem Rusly ketika majlis dikatakan ‘selekeh’

Dilantik jadi duta, rambut isteri Haqiem Rusly ketika majlis dikatakan ‘selekeh’

Isteri kepada penyanyi Haqiem Rusly, Anis Sofea semakin mendapat perhatian ramai selepas dia berani membuat keputusan untuk tidak berhijab secara umum menerusi beberapa hantaran di media sosial pada Syawal lalu.

Malah, setiap ruangan komen bagi setiap hantaran dikongsikan wanita berusia 21 tahun terpaksa ditutup bagi mengelakkan daripada kecaman netizen.

Terbaharu, penampilan Sofea yang juga seorang usahawan yang dilantik sebagai duta produk kecantikan baru-baru ini turut menjadi perhatian ramai.

Namun, kali ini mereka tidaklah mengkritik puncanya tidak berhijab, sebaliknya gaya rambut ‘bersahaja’ sewaktu hadir ke majlis tersebut telah mencuri mata ramai warganet.

Dalam video tersebut, Sofea dilihat sedang menanda tangan ‘board’ yang terpampang wajah dan namanya, seterusnya diikuti oleh sorakan individu yang berada ketika majlis pelancaran berkenaan.

@wannurhaiza

Replying to @Mawar Nazlin💐🌹 the face of mixberry terbaru !!! Bukan sekadar ambassador tapi dy mmg dh consume since tahun lepas lagi uola

♬ original sound – Haiza – Haiza

Perkongsian itu mendapat pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana mereka mempertikaikan sikap profesionalisme isteri pelatun lagu Tergantung Sepi dari segi pemilihan pakaian dan fesyen rambut.

Bukan itu sahaja, ada yang mengakui penampilan pengasas produk tersebut lebih menyerlah jika hendak dibandingkan dengan Anis Sofea.

Sumber: TikTok @wannurhaiza