QUEBEC dan TEL AVIV, Israel, May 24, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — LeddarTech®, sebuah peneraju global dalam menyediakan teknologi ADAS dan sensor AD yang paling fleksibel, teguh dan tepat, dengan sukacitanya mengumumkan pembukaan besar-besaran rasmi bagi Pusat Pembangunan Gabungan dan Persepsi Sensor LeddarTech di Tel Aviv, Israel pada 9 Jun jam 3:00 petang. (IST).

Acara itu akan dihoskan oleh Charles Boulanger, Ketua Pegawai Eksekutif LeddarTech dan Ronny Cohen, Naib Presiden dan Pengurus Besar ADAS dan Gabungan serta Persepsi Sensor AD. Selain mengalu-alukan tetamu dan orang kenamaan ke pusat itu, acara ini juga meraikan jurutera berkemahiran tinggi dan profesional kami serta sumbangan mereka kepada pembangunan teknologi kami.

Acara ini akan dikendalikan dalam gaya adunan kasual dengan makanan, minuman dan hadiah. Terdapat juga pembentangan penceramah jemputan daripada Dr. Ami Appelbaum, Pengerusi Pihak Berkuasa Inovasi dan Ketua Saintis di Kementerian Ekonomi dan Industri di Israel. Beliau akan membincangkan “Mobiliti Pintar – Potensi, Peluang dan Risiko Israel.” Selain itu, tetamu akan berpeluang bertemu pasukan, rangkaian dan melihat demonstrasi bagi platform gabungan dan persepsi sensor LeddarVision™. Platform ini membolehkan Tahap 2-5 ADAS dan kenderaan AD atas jalan dan luar jalan. LeddarVision menggabungkan teknologi AI dan visi komputer serta rangkaian neural dalam dengan kecekapan pengkomputeran untuk meningkatkan prestasi sensor ADAS/AD dan perkakasan yang penting untuk merancang laluan pemanduan sambil menyediakan pemanduan autonomi yang lebih selamat dengan pengesanan yang lebih baik.

“Saya amat berbangga untuk menganjurkan acara ini di Israel,” kata Encik Charles Boulanger, Ketua Pegawai Eksekutif LeddarTech. “Pasukan kami di Israel, disokong oleh kemudahan R&D kami di Quebec dan Ontario, telah melakukan kerja yang luar biasa membangunkan gabungan data mentah dan teknologi persepsi yang terobosan.” Encik Boulanger menyambung: “Pusat Penggabungan Sensor dan Pembangunan Persepsi di Tel Aviv menandakan pencapaian sebenar untuk LeddarTech sambil kami terus berkembang dan terlibat dengan beberapa bakat terbaik di dunia,” kata Encik Boulanger.

Perihal LeddarTech

Diasaskan pada tahun 2007, LeddarTech merupakan sebuah syarikat penderiaan persekitaran hujung ke hujung yang komprehensif yang membolehkan pelanggan menyelesaikan cabaran sensor, gabungan dan persepsi kritikal di seluruh rantaian nilai. LeddarTech menyediakan penyelesaian persepsi berkesan kos efektif yang boleh diskalakan daripada Tahap 2 ADAS hingga Tahap 5 autonomi penuh dengan LeddarVision™, gabungan sensor data mentah dan platform persepsi yang menjana model persekitaran 3D yang komprehensif daripada pelbagai jenis dan konfigurasi penderia. LeddarTech juga menyokong pengeluar LiDAR dan pembekal automotif Peringkat 1-2 dengan blok binaan teknologi utama seperti stereng pancaran digital LeddarSteer™ dan LeddarEngine™, yang dibina pada teknologi Leddar™ LeddarTech menggunakan teknik pemerolehan dan pemprosesan isyarat yang dipatenkan untuk menghasilkan lebih kaya dan bersih isyarat pulangan yang lebih kaya dan bersih pada kos yang lebih rendah. LeddarEngine terdiri daripada gabungan SoC dan perisian LiDAR SoC dan perisian yang sangat bersepadu, berskaladan boleh skala yang membolehkan pembangun LiDAR dan pembekal automotif Tahap 1-2 mereka bentuk penyelesaian LiDAR merekai. Syarikat itu bertanggungjawab untuk beberapa inovasi dalam aplikasi penderiaan jauh automotif dan mobiliti yang canggih, dengan lebih daripada 120 teknologi yang dipatenkan (diberikan atau belum selesai) meningkatkan ADAS dan keupayaan pemanduan berautonomi.

Maklumat tambahan tentang LeddarTech boleh diakses di www.leddartech.com dan di LinkedIn, Twitter, Facebook dan YouTube.

Maklumat Hubungan:
Daniel Aitken, Naib Presiden, Pemasaran Global, Komunikasi dan Hubungan Pelabur, LeddarTech Inc.
Tel.: + 1-418-653-9000 samb. 232 daniel.aitken@leddartech.com

Maklumat hubungan pelabur:InvestorRelations@leddartech.com
https://investors.leddartech.com/

Leddar, LeddarTech, LeddarSteer, LeddarEngine, LeddarVision, LeddarSP, LeddarCore, LeddarEcho, VAYADrive, VayaVision, XLRator dan logo yang berkaitan ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar bagi LeddarTech Inc. dan anak syarikatnya. Semua jenama lain, nama produk dan tanda adalah atau mungkin menjadi tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar yang digunakan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan pemilik masing-masing.