New York, May 11, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) —  CertiK, firma keselamatan terkemuka Web3, dengan bangganya mengumumkan penyepaduan Skor Keselamatan Skynetnya ke dalam agregator OKX Web3 Earn DeFi. OKX ialah pertukaran crypto kedua terbesar mengikut volum dagangan dan teknologi Web3 yang terkemuka syarikat, dan CertiK ialah pembekal terkemuka bagi penyelesaian keselamatan blockchain.

Skor Keselamatan Skynet CertiK menggunakan purata wajaran ukuran keselamatan untuk menilai kedudukan keselamatan projek Web3, membolehkan pengguna menilai dengan mudah keselamatan mana-mana projek tertentu sepintas lalu. Menggabungkan metrik seperti audit kod, daya tahan operasi, kestabilan pasaran dan latar belakang pasukan pembangun, Skor Keselamatan Skynet ialah tambahan yang hebat kepada kit alat pelabur yang rajin.

OKX Web3 Earn adalah platform serba dalam satu yang membantu pengguna memaksimalkan potensi keuangan terdesentralisasi, memungkinkan mereka untuk menemukan, membandingkan, dan mengelola investasi yang menghasilkan pendapatan dalam berbagai protokol DeFi menggunakan antarmuka tunggal yang efisien. Dengan Web3 Earn, pengguna dapat menemukan peluang untuk mendapatkan hasil keuangan melalui sembilan rantai yang berbeda dan lebih dari 80 protokol DeFi, dengan penambahan lebih lanjut segera dilakukan.

Adalah penting untuk proses usaha wajar selengkap mungkin, tetapi menganalisis keselamatan Web3 tidak selalunya mudah. Penyepaduan Skor Keselamatan Skynet CertiK ke dalam OKX Web3 Earn kini memudahkan untuk mengenal pasti projek yang memahami kepentingan keselamatan untuk masa depan projek mereka.

“Kami sangat teruja untuk bekerjasama dengan OKX,” kata Ketua Pegawai Perniagaan CertiK Jason Jiang. “Dengan gabungan kepakaran kami, kami yakin perkongsian kami akan menerajui jalan dalam meningkatkan standard keselamatan dan ketelusan dalam ruang DeFi.”

Ketua Pegawai Inovasi OKX Jason Lau berkata: “Di OKX, kami mengutamakan peningkatan ketelusan dan keselamatan untuk pengguna kami. Walaupun sistem Bukti Rizab peneraju industri kami menyediakan ketelusan untuk aset yang dipegang pada platform kami, kami juga mahu meningkatkan ketelusan untuk pengguna yang menjaga aset mereka sendiri. Kami teruja untuk menyepadukan dengan melaksanakan protokol keselamatan yang ketat dan menggunakan sistem Bukti Rizab kami. Kami teruja untuk menyepadukan Skor Keselamatan Skynet Certik ke dalam platform kami, memberikan pengguna skor yang dipermudahkan dan keyakinan tambahan dalam menilai keselamatan protokol Earn”

CertiK dalam misi untuk meningkatkan standard keselamatan dan ketelusan dalam Web3, dan perkongsian dengan OKX ini merupakan langkah utama ke arah ekosistem yang lebih selamat dan terbuka.

Mengenai Certik

CertiK ialah perintis dalam keselamatan blockchain, memanfaatkan teknologi AI terbaik dalam kelasnya untuk melindungi dan memantau protokol blockchain dan kontrak pintar. Diasaskan pada 2018 oleh profesor dari Universiti Yale dan Universiti Columbia, misi CertiK adalah untuk menjamin dunia web3. CertiK menggunakan inovasi termaju dari akademia kepada perusahaan, membolehkan aplikasi kritikal misi untuk skala dengan keselamatan dan ketepatan.

Salah satu syarikat yang paling pesat berkembang dan paling dipercayai dalam keselamatan blockchain, CertiK ialah peneraju pasaran sebenar. Setakat ini, CertiK telah bekerja dengan hampir 4,000 pelanggan perusahaan, memperoleh aset digital bernilai lebih $360 bilion, dan telah mengesan hampir 70,000 kelemahan dalam kod blockchain. Pelanggan kami termasuk projek terkemuka seperti Aave, Polygon, Binance Smart Chain, Yearn Finance dan Chiliz.

CertiK disokong oleh Insight, Partners, Sequoia, Tiger Global, Coatue Management, Lightspeed, Advent International, SoftBank, Hillhouse Capital, Goldman Sachs, Coinbase Ventures, Binance, Shunwei Capital, IDG Capital, Wing, Legend Star, Danhua Capital dan pelabur lain.

Mengenai OKX

OKX ialah syarikat teknologi terkemuka dunia yang membina masa depan Web3. Dikenali sebagai platform dagangan kripto terpantas dan paling dipercayai untuk pelabur dan pedagang profesional di mana-mana sahaja, pertukaran kripto OKX adalah yang kedua terbesar di dunia mengikut volum dagangan. Penyelesaian penjagaan diri terkemuka OKX termasuk Dompet OKX yang serasi Web3, yang membolehkan pengguna mengawal aset mereka dengan lebih baik sambil mengembangkan akses kepada DEX, pasaran NFT, DeFi, GameFi dan beribu-ribu dApps. OKX bekerjasama dengan beberapa jenama dan atlet terkemuka dunia, termasuk: juara Liga Perdana Inggeris Manchester City F.C., McLaren Formula 1, The Tribeca Festival, pemain golf Ian Poulter, Olympian Scotty James dan pemandu F1 Daniel Ricciardo.
OKX komited terhadap ketelusan dan keselamatan serta menerbitkan Bukti Rizabnya setiap bulan.
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang OKX, muat turun apl atau lawati: okx.com