Penampilan Emma Maembong Di Tanah Suci Berhijab Dan Berniqab Jadi Bualan Netizen! – Hijabista

Penampilan Emma Maembong Di Tanah Suci Berhijab Dan Berniqab Jadi Bualan Netizen! – Hijabista

Sebelum ini Hijabista ada melaporkan berkenaan aktress jelita, Emma Maembong yang dalam diam berkunjung ke Tanah Suci untuk melaksanakan ibadah Umrah bersama suami dan anak hingga menjadi sorotan wargamaya.

Terbaharu, pelakon filem Kimchi Untuk Awak itu, sekali lagi menjadi bualan netizen apabila penampilanya yang sopan berniqab dan berhijab pada hari kelima di Tanah Suci membuatkan ramai terpana.

Emma Ni Lebih Cantik Bertudung Dan Menutup Aurat – Netizen

Perkembangan terbaharu Emma itu dimaklumkan sendiri olehnya yang memuatnaik beberapa hantaran ketika berada di perkarangan masjid di Madinah menerusi laman Instagram miliknya.

“Alhamdulillah dah 5 hari Emma di Madina, syukur semua dipermudahkan,” tulisnya ringkas pada ruangan kapsyen hantaran berkenaan.

Artikel berkaitan: Kelibat Emma Maembong Di Tanah Suci, ‘Dalam Diam’ Tunai Umrah Bersama Anak Dan Suami Raih Pujian Netizen!

Selain meluahkan rasa syukur, kerana segala urusanya melaksanakan ibadah dipermudahkan oleh Allah, gelagat Emma Maembong bersama suami dan anak lelakinya yang menghayati keindahan tanah suci sekali lagi menjadi tumpuan netizen.

Emma Letak Keluarga Nombor Satu!

Malah, terdapat juga yang memuji sikap yang ditonjolkan oleh Emma Maembong, di mana apa sahaja dilakukan dirinya tetap meletakkan keluarga di tempat pertama membuatkan peminat menjadikan keluarga popular Emma sebagai contoh terbaik.

Berikut merupakan beberapa komen yang ditinggalkan warganet pada hantaran yang dimuatnaik Emma, sekaligus berjaya menarik perhatian Hijabista.

“Sweet family, suka tengok Emma. Apa pun yang dia buat family sentiasa no.1.

“Bangga tengok dia, tak riak, simple je pergi sana.

Sumber: Instagram Emma Maembong

Artikel berkaitan: Isu Buka Tudung Datuk Hassan al-Hafiz Pesan Emma Maembong Bertaubat, Cari Kawan & Suami Yang Baik

Untuk info gaya hidup, kerohanian, tip kecantikan dan kesihatan terkini. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Hijabista. Klik di sini.