‘Posing’ berselipar, Bazli UNIC minta Song Ji Hyo jangan lupa cuba sambal belacan

‘Posing’ berselipar, Bazli UNIC minta Song Ji Hyo jangan lupa cuba sambal belacan

Umum sedia maklum selebriti tersohor Korea Selatan, Song Ji-Hyo kembali buat kali kedua ke Malaysia bagi memeriahkan lagi booth jenama kecantikan di ‘K-Beauty Festa’ anjura Watsons Malaysia.

Kehadiran ahli “Running Man” selama 2 hari iaitu pada 17 dan 18 Mac yang berlangsung di Sentul Depot, Kuala Lumpur disambut meriah dengan sokongan daripada peminatnya di Malaysia.

Dalam pada itu, aktres berusia 41 tahun itu turut berkongsi beberapa foto sewaktu berada di Malaysia sehingga menarik perhatian ramai terutama di kalangan pengikut laman Instagram miliknya.

Apa yang menarik perhatian ramai adalah pelakon drama Princess Hour hanya memakai selipar sewaktu bergambar di sekitar kawasan pusat beli-belah terkemuka ibu negara, Pavilion Kuala Lumpur.

“Wow, turut berada di Malaysia,”tulisnya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet memuji tindakan Song Ji-Hyo yang kelihatan bersahaja dan yakin memakai selipar berbanding dengan selebriti lain yang datang ke Malaysia.

Mereka turut menyatakan Song Ji-Hyo sangat cantik meskipun cuma memakai selipar sahaja.

Namun, apa yang lebih menarik perhatian warganet adalah komen yang ditinggalkan oleh Bazli Hazwan yang juga merupakan salah seorang ahli kumpulan nasyid UNIC.

“Jangan lupa try sambal belacan nohh,”tulisnya di ruangan komen.

Sumber: Instagram @my_songjihyo