Aisar Khaled Minta Doa, Mohon Segala Urusannya Dipermudahkan | Oh! Artis – Oh! Media

Aisar Khaled Minta Doa, Mohon Segala Urusannya Dipermudahkan | Oh! Artis – Oh! Media

Oh! Artis

Aisar Khaled mencuri perhatian selepas meminta orang ramai mendoakan agar segala urusannya dipermudahkan.

Nama Aisar Khaled sekali lagi jadi perhatian selepas pempengaruh terkenal itu memuat naik satu perkongsian ringkas di Instagram Story.

Tanpa mendedahkan apa yang sedang dilaluinya, Aisar hanya menitipkan permintaan supaya orang ramai mendoakan agar segala urusannya dipermudahkan.

Semoga Allah mudahkan. Doakan ya.- Tulisnya.

Polis Indonesia terima laporan

Ohmedia aisar Khaled Maaf

Aisar sebelum ini dilaporkan kepada pihak polis Indonesia berhubung dakwaan penipuan dan pengubahan wang membabitkan kira-kira 5.7 bilion rupiah atau RM1.3 juta. Laporan tersebut dibuat oleh sebuah agensi yang pernah bekerjasama dengannya di Indonesia menerusi wakil peguam, Machi Achmad.

Pihak berkenaan mendakwa tiga notis tuntutan sudah dihantar kepada Aisar, namun tidak menerima sebarang maklum balas. Seorang lagi peguam, Michael Sugijanto pula memaklumkan isu berkenaan dipercayai berkait dengan satu perjanjian pelaburan antara Aisar dan syarikat yang diwakilinya.

Menurutnya, terdapat beberapa tugasan yang dipersetujui dalam perjanjian tersebut, namun pihak agensi mendakwa kewajipan berkenaan tidak diselesaikan seperti yang ditetapkan.



OH! MEDIA


Kongsikan artikel ini


Kongsikan artikel ini jika anda rasa lebih ramai patut mengetahuinya.














BULETIN OH! MEDIA


Baca Yang Paling Best Je.


Berita terbaik terus ke e-mel anda setiap malam. Percuma!









Pautan artikel telah disalin.



author avatar

Hafizal adalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang sentiasa hadir menemani anda, terutama di saat-saat lewat malam. Untuk mendapatkan berita terkini dan cerita viral, jangan lupa cari nama Hafizal—sentiasa ada untuk menghibur dan menginformasikan anda!

Scroll to Top