Inilah mengapa Chrissy Teigen yang berada di hospital

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Chrissy Teigen

Malay News: Chrissy Teigen menggunakan media sosial untuk meyakinkan peminatnya bahawa dia dan bayinya yang belum lahir “baik-baik saja” dalam serangkaian catatan dari tempat tidur hospitalnya.

Chrissy, yang menjangkakan anak ketiganya dengan suami John Legend, dibawa ke hospital pada hari Ahad kerana pendarahan yang berlebihan dan kini sedang bersiap untuk perjalanan darah kedua. Mengambil ke Instagram, Chrissy mengatakan perjalanan ke hospital ‘benar-benar benar-benar terdengar lebih dramatik daripada’.

Dia berkata: “Ini adalah IV, tetapi bukannya cairan, darah beberapa jenis manusia di luar sana.”

Seperti yang diketahui oleh peminatnya, Chrissy selalu mengambil alih masalahnya dan mengumumkan bahawa “kehamilan ketiga” tidak berbeza.

Media sosial kagum dengan berita bahawa Chrissy “hamil” dengan “anak ketiganya”. Bukti? Dalam video muzik terbaru John Legend untuk Wild (bolehkah kita tambahkan, kita sebenarnya SANGAT mengenai lagu itu), John dan Chrissy berjalan di sepanjang pantai yang menakjubkan dengan dua anak mereka, Luna dan Miles, dan Mumma Teigen dilihat meletakkan tangannya di atas perutnya. Itulah sahaja. Seorang wanita pada tahun 2020 meletakkan tangannya di perutnya dan segera fikirannya, SIAPA MENDATANG, dan tidak ada penjelasan lain selain itu.

Tajuk utama tabloid berlaku dan media sosial menjadi kegilaan satu sentuhan perut. Tidak ada yang mengesahkannya dari Team Teigen. Namun, berita utama seperti ini tidak memperhitungkan atau mengambil kira hakikat bahawa Chrissy pernah mengalami masalah kesuburan sebelumnya, mengandung kedua-dua anaknya melalui IVF dan bercakap seperti itu, tanpa pengesahan rasmi, boleh sangat menyakitkan bagi sesiapa yang mempunyai masalah mengandung.

Sebagai contoh, Halsey harus mengumumkan secara terbuka bahawa dia tidak toleran terhadap gluten ketika teman lelakinya dilihat membongkok perutnya untuk menolongnya semasa kesakitan. Yang langsung diandaikan adalah bahawa dia hamil tanpa menghormati perkara lain yang mungkin dilalui penyanyi itu. Jangan pula kita mengira berapa kali Kate Middleton dilabel sebagai “hamil” kerana hanya mengalami lebam kecil di perut.

Special Content
Malay.News