Kongsi foto keluarga, status isteri ND Lala sekali lagi undang persoalan

Kongsi foto keluarga, status isteri ND Lala sekali lagi undang persoalan

Muat naik terbaharu isteri penyanyi ND Lala iaitu Fauziah Sarman sekali lagi menarik perhatian netizen yang memaparkan sekeping foto keluarganya di laman Instagram.

Ia secara tidak langsung mengundang tanda tanya ramai berhubung status rumah tangga ibu bapa kepada penyanyi popular, Shila Amzah itu yang menjadi bualan sejak kebelakangan ini.

“Satu hari nanti kita hanya menjadi sekeping gambar dan kenangan,” tulis Fauziah atau mesra dengan panggilan Mama Azie.

Dalam hantaran sama, dia turut menzahirkan rasa syukur atas nikmat dikurniakan Allah SWT selain meletakkan sepenuh harapan soal kehidupan kepada Yang Maha Esa.

“Terima kasih Allah diatas segala nikmat dan kurniaMu sampai hari ini. Jadikanlah setiap langkah kami selalu dalam kebaikan dan jadikanlah…
“…sisa-sisa umur kami penuh dengan barakah dan lindungilah kami semua dengan kasih sayangMu. Amin Amin Ya Rabbal A’lamin,” katanya.

Meninjau di ruangan komen, ramai pengikut memberikan kata-kata positif buat keluarga tersebut serta mengaminkan doa diharapkan oleh Fauziah itu.

Terdahulu, media melaporkan terdapat seorang penyanyi dan pelakon lelaki popular era 80-an telah bernikah lagi satu secara rahsia sehingga segelintir netizen mendakwa ND Lala adalah individu terbabit.

Bagaimanapun, adik Shila iaitu Syada Amzah menafikan dakwaan tersebut dengan mengatakan ibu bapanya masih tinggal sebumbung dan hampir setiap hari keluar bersama.

Sumber: Instagram Fauziah Sarman