Seks dengan ayam, penjara 3 tahun

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

United Kingdom: Seks dengan ayam buatan sendiri! Perkara yang lebih mengerikan. Si isteri telah membuat video ‘aksi’ suaminya. Mahkamah menjatuhkan hukuman penjara 3 tahun kepada banduan.
Dia melakukan persetubuhan dengan Will Rehan Beg yang berusia 37 tahun dengan ayam rumah. Kemudian isteri Rehan merakam video tersebut. Kejadian itu berlaku di Britain. Mahkamah Bradford Crown telah menjatuhkan hukuman penjara tiga tahun kepada Rehan. Menurut Daily Mail, Rehan melakukan hubungan seks dengan seekor ayam di ruang bawah tanah rumah itu. Isterinya Halima Beg menembak Go Pro.

Halima Beg yang dituduh telah mengaku di mahkamah bahawa dia juga terlibat dalam kejadian itu. Namun, Halima tidak dihukum. Kerana dia juga mengaku melakukan keganasan rumah tangga. Rehan Beg biasa memukul isterinya. Pada tahun 2019, polis menyerbu rumah Rehan Beg di Bradford’s Great Horton. Komputer riba dan telefon bimbit dijumpai. Video kawin ayam dengan Rehan disimpan di ‘Family Weeds’ di komputer riba.
Di mahkamah, pertanyaan dan jawapan telah muncul bahawa Rehan melakukan hubungan seks dengan ayam itu ketika melakukan persetubuhan dengan isterinya.

Malay News
Desk Report