fahmy.azril@bh.com.my
KUALA LUMPUR: Peletakan jawatan seorang senator dari UMNO, Datuk Dr Ahmad Masrizal Muhammad sebagai Timbalan Menteri Alam Sekitar dan Air, adalah tidak benar.
Perkara itu yang tular di media sosial disahkan tidak benar oleh Menteri Alam Sekitar dan Air, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man.
“Tidak,” katanya ringkas kepada BH, sebentar tadi.
Beberapa akaun Facebook, antaranya yang dikenali Oh Sabahku memuat naik hantaran ‘Datuk Dr Ahmad Masrizal Muhammad, Timbalan Menteri Alam Sekitar dan Air umum letak jawatan!! Menteri Alam Sekitar Tuan Ibrahim Tuan Man melahirkan rasa duka cita.
Masrizal sebelum ini adalah antara individu yang rapat dengan Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.
Beliau sebelum ini adalah Setiausaha Politik kepada Ahmad Zahid, selain pernah merangkap sebagai Setiausaha Eksekutif Barisan Nasional (BN).
© New Straits Times Press (M) Bhd




