Alien mempunyai perjanjian dengan USA dan Israel: Jerusalem Post

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Israel: Profesor Heim Ashed, bapa program angkasa Israel, telah mendakwa bahawa Israel dan Amerika Syarikat mempunyai perjanjian rahsia dengan orang asing. Dalam satu wawancara, dia mengatakan bahawa Presiden AS Donald Trump mengetahui tentangnya dan ingin menjadikannya umum. Namun, makhluk asing itu memintanya untuk tidak memberitahu dunia sekarang. Perkara ini dilaporkan oleh Jerusalem Post.

Heim Ashed adalah mantan ketua program angkasa Israel, kata laporan itu. Dia berada dalam kedudukan ini selama 30 tahun yang panjang. Dia telah melancarkan sekurang-kurangnya 20 satelit Israel dan telah memenangi tiga penghargaan keselamatan negara untuk karyanya. Di samping itu, dia telah dianugerahkan dua kali, tetapi apa yang dianugerahkan untuk penyelidikannya masih rahsia. Dalam wawancara itu, Ashed mendakwa bahawa makhluk asing itu sudah datang ke Bumi.

Mereka juga secara diam-diam mengadakan perjanjian dengan pemerintah Israel dan AS. Walau bagaimanapun, perkara itu belum diumumkan kerana masyarakat dunia belum bersedia.
Dia mendakwa bahawa makhluk asing telah membentuk sebuah persekutuan galaksi dengan penduduk bumi. Presiden AS Donald Trump juga tahu mengenai perkara ini. Dia mahu mendedahkannya. Namun, makhluk asing itu memintanya untuk tidak membocorkannya buat masa ini. Kerana, makhluk asing berfikir bahawa orang-orang di bumi belum bersedia untuk mengetahui tentang keberadaan mereka sekarang. Ashed yang berusia 7 tahun itu mendakwa bahawa Amerika Syarikat dan Israel telah mula menetap di Marikh. Alien juga mengusahakan projek itu.

Sumber: Jerusalem Post
Malay News
Social Media desk