“Saya Tak Cari Yang Sempurna, Cukuplah Seseorang Yang Setia Sampai Bila-Bila” – Bella

Tarikh penikahan pelakon dan penyayi Bella Astillah dengan tunangnya, Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq akhirnya diumumkan pada 10 Oktober depan.

Lebih indah, majlis penikahan pasangan itu akan diadakan di bangunan kedua tertinggi di dunia, Menara Merdeka 118.
Difahamkan, majlis resepsi pasangan itu akan diadakan di Kuala Lumpur, Muar dan Sabah pada bulan yang sama.

BACA: “Ambillah Dunia Ni” – Bella Astillah Kongsi Gambar Tunang, Lain Pula Netizen Zoom

“Nikah pada 10 Oktober dan sanding di Kuala Lumpur, Muar dan Sabah pada bulan sama. Saya ingin ucapkan terima kasih kepada Menara Merdeka 118 kerana beri keizinan untuk kami bernikah di sana. Ini akan menjadi majlis pernikahan pertama yang diadakan di Tingkat 118,” katanya.

Sementara itu, Saddiq berkata setiap orang mencari kesempurnaan dalam diri seseorang untuk dijadikan pasangan, namun Bella berkata dia tidak mencari yang sempurna tetapi cukuplah setia.

“Setiap orang sering mencari kesempurnaan dalam diri seseorang untuk dijadikan pasangan,” kata Saddiq.

“Saya tidak mencari yang sempurna… Cukuplah seseorang yang setia, sampai bila-bila,” balas Bella.

Sumber: Sinar Plus


Scroll to Top